E-SCOOTER 120w

SÄHKÖPOTKULAUTA

E-SCOOTER

120 W

E-SCOOTER 120w

E-SCOOTER on turvallinen ja edullinen vaihtoehto vähän pienemmälle kiitäjälle. 120 watin moottori sopii myös isommallekin, kunhan painoa on 70kg tai sen alle. Enimmäisnopeutta on riittävästi 12 km/h. Tupla 12 V akku takaa, että pääset pitkälle ja sieltä takaisin. Yhdellä latauksella ajelet jopa 7 tuntia! Ajaminen on helppoa ja turvallista. Ei tarvitse muistaa kuin, että kaasu on oikealla kädellä ja jarru vasemmalla. On/Off-painike löytyy sähköpotkulaudan pohjasta, missä sijaitsee myös latauksen merkkivalo. E-SCOOTER taittuu kasaan kun et ole liikenteessä ja on siis helppo säilyttää tai ottaa mukaan mökille. Mukana tuleva tuki pitää E-SCOOTERin pystyssä.

Ominaisuudet

  • 12 km/h
  • 120W watin moottori
  • Tupla 12V / 4,5Ah akku
  • Jopa 7 tuntia latauksella
  • 9 kg paino
  • Enimmäispaino 70 kg

E-SCOOTER 120w teknologia

E-SCOOTERin valtti on helppokäyttöisyys, turvallisuus ja erittäin pitkä akunkesto. E-SCOOTERin kaksi akkua riittävät jopa 7 tunniksi. Enimmäisnopeus on 20 km/h tunnissa ja se saavutetaan ympäristöystävällisellä 120 watin moottorilla. PU-muovirenkaat ovat puhkeamattomat. Kokoontaittuva sähköskootteri painaa vain 9 kg.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu