E-SCOOTER 120w

SÄHKÖPOTKULAUTA

E-SCOOTER

120 W

E-SCOOTER 120w

E-SCOOTER on turvallinen ja edullinen vaihtoehto vähän pienemmälle kiitäjälle. 120 watin moottori sopii myös isommallekin, kunhan painoa on 70kg tai sen alle. Enimmäisnopeutta on riittävästi 12 km/h. Tupla 12 V akku takaa, että pääset pitkälle ja sieltä takaisin. Yhdellä latauksella ajelet jopa 7 tuntia! Ajaminen on helppoa ja turvallista. Ei tarvitse muistaa kuin, että kaasu on oikealla kädellä ja jarru vasemmalla. On/Off-painike löytyy sähköpotkulaudan pohjasta, missä sijaitsee myös latauksen merkkivalo. E-SCOOTER taittuu kasaan kun et ole liikenteessä ja on siis helppo säilyttää tai ottaa mukaan mökille. Mukana tuleva tuki pitää E-SCOOTERin pystyssä.

Ominaisuudet

  • 12 km/h
  • 120W watin moottori
  • Tupla 12V / 4,5Ah akku
  • Jopa 7 tuntia latauksella
  • 9 kg paino
  • Enimmäispaino 70 kg

E-SCOOTER 120w teknologia

E-SCOOTERin valtti on helppokäyttöisyys, turvallisuus ja erittäin pitkä akunkesto. E-SCOOTERin kaksi akkua riittävät jopa 7 tunniksi. Enimmäisnopeus on 20 km/h tunnissa ja se saavutetaan ympäristöystävällisellä 120 watin moottorilla. PU-muovirenkaat ovat puhkeamattomat. Kokoontaittuva sähköskootteri painaa vain 9 kg.

Vaihtoehtoisesti: Rawlink sähköpotkulauta

Jos E-SCOOTERissa eivät teho tunnu riittävän, kannattaa tarkistaa Rawlink sähköpotkulauta. Siitä löytyy enemmän tehoja, ja hintakaan ei päätä huimaa. vaikka muille jakaa. Rawlink XZ 1200 sopii myös vähän isokokoisemmalle kuskille.Täyskumiset renkaat eivät jätä tien päälle.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu