Zeeclo Comet 9”

SÄHKÖPOTKULAUTA

Tarjoukset

Tuote loppu, katso uudempi vastaava tuote Hobby Hallista!

ZEECLO

Comet 9”

Zeeclo Comet 9” Sähköpotkulauta​

Zeeclo Comet 9"

Comet 9” on sopivimmillaan urbaaniin kaupunkiympäristöön sen loistavan ergonomian ja kevyen rungon ansiosta. Vain 11-kiloisena tämä sähköpotkulauta on helppoa kuljettaa myös kädessä, olit sitten julkisessa kulkuvälineessä tai rappukäytävässä. Comet tulee myös useassa eri värissä (musta, valkoinen, oranssi, pinkki ja sininen), joista varmasti löytyy omistajalleen miellyttävin vaihtoehto.

Ominaisuudet

  • Paino 11 kg, maksimikuorma 120kg
  • 250 Watin moottori, 5.2-7.5 Ah akku
  • Huippunopeus 25 km/h
  • Yhdellä latauksella kuljet 14-22 kilometriä
  • Jopa viisi eriväristä mallia
  • Latausaika 4-6 h

Zeeclo Comet 9" teknologia

9-tuumaiset renkaat tuovat tasapainoa ja turvaa liikenteessä, jonka ohella näkyvyyttä liikenteessä parantavat tehokkaat LED-valot ja takajarrut. Vaikka Cometin runko on yllättävän kevyt, niin se kantaa mukanaan jopa 120-kiloisen kuljettajan ja silti se pääsee nopeuksiin, jossa matkat taittuvat näppärästi.

FOREVER

Zeeclo Comet 9"

Tarjoukset

Tuote loppu, katso uudempi vastaava tuote Hobby Hallista!

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu