Forever J-100 Junior

SÄHKÖPOTKULAUTA

Forever J-100 Junior

Forever

J-100 Junior

Forever J-100 Junior Sähköpotkulauta​​

Forever J-100 Junior

Forever J-100 Junior on edullinen ja varteenotettava valinta perheen nuorimmille, jotka ovat uusia sähkökulkuvälineille. Alle 5 kg painava sähköpotkulauta pääsee maksimissaan 9 km/h, joten nopeudet eivät kasva lapsille vaarallisiin lukuihin. Ohjaustangon korkeus on säädettävissä eri pituisille kuskeille. Kuuden tuuman renkaat on suunniteltu ylittämään tien epätasaisuudet turvallisesti ja takajalalle on asennettu jalkajarru.

Ominaisuudet

  • Paino 4,7 kg, maksimikuorma 50kg
  • 120 W moottori, 2 Ah akku
  • Huippunopeus 9 km/h
  • Korkeussäädettävä ohjaustanko
  • Latausaika 6h
  • Soveltuu hyvin 10 ikävuoteen asti

FOREVER J-100 JUNIOR TEKNOLOGIA

Forever J-100 soveltuu hyvin lapsille sen säädettävyyden ansiosta, koska säädettävä ohjaustangon korkeus on muutettavissa kasvupyrähdyksienkin koittaessa. Se on turvallinen m, koska sen nopeus on rajoitettu 9 km/h ja alle 5 kg paino taka sen, että potkulauta on helppo säilyttää ja kuljettaa.

FOREVER

J-100 Junior

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu