Rawlink XZ 1200

SÄHKÖPOTKULAUTA

RAWLINK

XZ 1200

Rawlink XZ 1200

Rawlink XZ 1200 on tyylikäs ja edullinen sähköskootteri ympäristöystävällisellä sähkömoottorilla. Tämä on se edullisempi vaihtoehto Segwaylle ja Xiaomille. Rawlink XZ 1200 on lähes äänetön ja erittäin helppokäyttöinen. Hyppäät vaan kyytiin, kaasu ja jarru toiminnot löytyvät ohjaustangosta. Ketterä kuski liikkuu 20 km/h tuntivauhdilla töihin tai baanalle ja akku kestää jopa 12 kilometrin lenkit mukavasti. Edessä sähköinen jarru ja takana mekaaninen. Eikä tarvitse miettiä kumin puhkeamisia täysikumiset alla. Alumiininen/teräksinen runko sopii myös vähän painavammalle kuskille, aina 120 kg asti. Rawlink sähköpotkulauta taittuu kasaan ja tulee mukaan niihin paikkoihin, mihin polkupyörä ei mahdu.

Ominaisuudet

  • 20 km/h
  • 250 watin moottori
  • 24 V 4,0 Ah Li-ion akku
  • Jopa 12 km latauksella
  • LED-valot
  • Digi nopeus- ja etäisyysmittari

Rawlink XZ 1200 teknologia

Rawlink XZ 1200 kulkee 20 km/h tunnissa 250 watin harjattomalla moottorilla. 6.5 tuuman pistonkestävät täyskumirenkaat eivät puhkea. Digitaalinen nopeusmittari kertoo kuinka kovaa liikut ja kuinka kauan olet ollut liikkeellä. 24 V litiumioniakku pitää sähköskootterin tiellä aina 12 kilometriin asti. LED-valoilla näet ja tulet nähdyksi hämärällä.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu