Koowheel gen 2

Sähkörullalauta

Tarjoukset

KOOWHEEL

GEN 2

Koowheel gen 2

Sähkörullalautojen seuraava kehitysaskel on Koowheel gen 2. Dekki on tehty 7 kerroksesta vaahteraa ja päällä säänkestävä grippi. Trukit ovat magnesiumseosta. Tupla 350 Watin moottorit takaavat, että tehoa riittää varmasti ja maksiminopeus on Koowheelillä jopa 40 km/h. Kädessä kulkee langaton ohjain jarrutuksia varten. Jos ei 27 kilometrin toimintasäde riitä, niin repussa kulkee kevyt vara-akku pidemmille reissuille. Akku vaihtuu 15 sekunnissa. Myös PU-muovista tehdyt renkaat voidaan vaihtaa, kun olet kaahannut ne puhki. Lataus hoituu 2.5 tunnissa. Tässä se on, lautailijan unelma.

Ominaisuudet

  • 2 * 350 Watin moottorit
  • 40 km/h
  • Jopa 27 km latauksella
  • Langaton ohjain
  • Dekki 7 vaahtera kerrosta
  • 2.5 h lataus

Koolwhee gen 2 teknologia

Tässä sähkörullalaudassa on kaksi 350 watin moottoria ja maksiminopeus on 40 km/h. Yhdellä 2.5 tunnin latauksella käyttösäde on 27 kilometriä. Jos otat mukaan 15 sekunnissa vaihdettavan vara-akun, tuplaat käyttösäteen. Säätelet menoa langattomalla ohjaimella. Vaahtera dekki ja magnesiumseos trukit.

Sähköpotkulauta on erinomainen tapa liikkua kaupungissa. Työmatka, lenkki tai huviajelu hoituu sähköpotkulaudalla tyylikkäästi. Kokoontaittuva sähköpotkulauta tulee mukaan julkisiin vaivattomasti. Luonto kiittää ja kiität itseäsi, kun et istu ruuhkassa kiristämässä hermoja.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Close Menu