Joyor X1 10”

SÄHKÖPOTKULAUTA

JOYOR

X1 10"

Joyor X1 10” Sähköpotkulauta​

Joyor X1 10"

Joyor X-sarjan edustajat on suunniteltu yhdeksi nopeimmista ja tasapainoisimmista sähköpotkulaudoista. Kahdella tällä hetkellä saatavasta X-mallista X1 on halvempi, kuin tehokkaampi isoveljensä X5S, mutta siitä huolimatta se tarjoaa paperilla ja käytössä todella vaikuttavat specsit sähköpotkulaudalle. Se kantaa jopa 120-kiloisen kuljettajan 30 km tuntivauhtia yli 30 kilometrin päähän. Se on 13 kilon painollaan aavistuksen kevyempi, kuin samassa teholuokassa vaikuttavat kilpailijansa ja se kulkee sujuvasti 15 asteen nousuissa. X1:stä on saatavilla perinteisenä mustana sekä tyylikkään valkoisena mallina.

Ominaisuudet

  • Paino 13 kg, maksimikuorma 120kg
  • 400 Watin moottori, 10 Ah akku
  • Huippunopeus 35 km/h
  • Matka yhdellä latauksella 30-35 km
  • Saatavilla sekä musta, että valkoinen malli
  • Latausaika 5-8 h

Joyor X1 10" teknologia

Joyor X1:ssä on etujousitus sekä LCD-näytön valaisemat valot edessä ja takana, jotka tuovat näkyvyyttä ja turvallisuutta sekä kevyen, että raskaan liikenteen seassa. 10-tuumaiset renkaat tuovat loistavan tasapainon ja ketteryyden lautaa ohjatessa.

Joyor

X1 10"

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu