xiaomi mi 365

SÄHKÖPOTKULAUTA

Xiaomi mi 365 musta sähköpotkulauta

XIAOMI

MI 365

xiaomi M365 2019 musta sähköpotkulauta

xiaomi mi 365

Xiaomi mi 365 ei ole mikään lasten lelu. Xiaomi mi 365 on muotoilultaan palkittu taideteos. Alumiinirungon kevyt rakenne ja 250 Wattia voimaa takaavat tarpeeksi puhtia työmatkalle. Sähköskootterin maksiminopeus on 25 km/h ja pysähtymiseen tarvitaan siis kunnon jarrut. Ei hätää, käytössäsi on mekaaninen jarru takarenkaalla ja tehokas levyjarru takana. 36V tehokas akku riittää jopa 30 km reissuihin. Sähköskootteri käynnistyy yhden napin painalluksella. Sitten kun reissu on tehty, Xiaomi mi 365 taittuu kätevästi mukaan ja on kevyt kantaa mukanaan, sillä painoa on vain 12.5kg.

Ominaisuudet

  • 250 Wattia ja 36V Akku
  • 25 km/h
  • Jopa 30 km latauksella
  • Kevyt alumiini runko
  • LED-valot

xiaomi mi 365 teknologia

Starttaa matkasi yhdellä napin painalluksella ja valtaa kadut. Xiaomi mi 365 kulkee kuin unelma kevyen alumiinirungon ja 250W moottorin ansiosta. Maksiminopeus on rapeat 25 km/h. Sähköskootteri taittuu kasaan ja kulkee mukana kevyesti 12.5 kg painonsa kanssa. LED-valot ja heijastimet takaavat turvallisen matkustamisen tehokkaiden jarrujen kanssa.

XIAOMI

MI 365

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu