Langfeite L8

SÄHKÖPOTKULAUTA

LANGFEITE

L8

Langfeite L8

Nyt on järeä peli kyseessä! Langfeite L8 on tehokkuudessaan omassa luokassaan ja sopii vähän isommallekin aikuiselle. Kaksi 800 watin moottoria työntävät sinua eteenpäin 45 km/h huippunopeudella. Akku on samaa sarjaa eli luokkaa järeä. Virtaa riittää jopa 55 kilometrin lenkeille. Edestä ja takaa löytyy kunnon iskunvaimentimet, ja Langfeite L8 on kuin kotonaan rajummissakin leikeissä. Kun on näin paljon tehoa pitää jarrujenkin olla kunnossa. Edestä ja takaa löytyy levyjarru ja tämän päälle vielä sähköiset jarrut. Runko on kestävää alumiinisekoitusta. Ei ole kuitenkaan mikään ihme, että painoa tämän kaliiberin laitteessa on 27 kg. Järeydestä huolimatta Langfeite on helppokäyttöinen. Pääset liikkeelle painamalla yhtä nappia.

Ominaisuudet

  • 2 * 800 watin moottorit
  • Huippunopeus 45 km/h
  • 48V 15Ah akku
  • Jopa 55 km latauksella
  • Kestävä alumiini runko 27 kg

Langfeite L8 teknologia

Langfeite L8:ssa on kaksi 800 watin moottoria takaamassa kunnot tehot. Kuskin maksimipaino on 150 kg. Ylämäet eivät ole ongelma, sillä Langfeite nousee jopa 40 asteen mäet helposti. Huippunopeus on 45 kh/h. LED-näytöstä näet Bluetooth-yhteyden tilan ja akun varauksen. Lagfeite L8 taittuu helposti kasaan ja mahtuu hyvin vaikkapa auton takakonttiin.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu