CHIC Pi 6,5” Tasapainoskootteri (valkoinen & musta)

TASAPAINOSKOOTTERI

chic pi 6-5 tasapainoskootteri

CHIC

CHIC Pi 6,5”

chic pi 6-5 both - small

CHIC Pi 6,5”

CHIC Pi 6,5-tuumaisilla renkailla on kompakti ja kätevä menopeli kaupunkiympäristöön. 10 kg painava lauta on helppo säilyttää ja kuljettaa. Kokemattomatkin ajajat oppivat taitamaan laudalla seisomisen ja ohjaamisen nopeasti. Vedenpitävyytensä ansiosta se toimii hyvin huonommallakin kelillä. Silikonista valmistetut alustat jaloille pitävät sinut kyydissä ja näkyvä valaistus takaa liikenneturvallisuuden. Lauta on myös yhdistettävissä applikaation kautta älypuhelimeen, jonka kautta on mahdollista muuttaa asetuksia ja lukea muita olennaisia käyttötietoja. Lautaa on saatavilla väriltään valkoisena ja mustana mallina.

Ominaisuudet

  • Paino 10 kg, maksimikuorma 100kg
  • 2x350 Watin moottori, 4 Ah akku
  • Huippunopeus 15 km/h
  • Vedenpitävä, LED-valaistus
  • Muutettavat asetukset älypuhelimen kautta
  • Latausaika 2 h
  • Ajomatka yhdellä latauksella 20 km
  • Musta ja valkoinen malli

CHIC Pi 6,5” teknologia

CHICin tasapainoskootterit sopivat hyvin sateisiin kelehin vedenpitävän koteloidensa ansiosta. Kännykkäsovellus antaa sinun yhdistää itse skootterin tietoihin, jossa voit muokata ominaisuuksia ja lukea tarkempia tietoja laitteen käytöstä. Latausaika on pudotettu alas pariin tuntiin, joka on usein nopeampi kuin mitä lataamme puhelintamme. Kaksi 350 W moottoria pitävät huolen siitä, että vauhti pysyy hyvänä ja tasaisena jopa 100-kiloiselle ajajalle.

CHIC

Pi 6,5”

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu