SRX PRO All Terrain

TASAPAINOSKOOTTERI

Tarjoukset

SRX PRO

ALL TERRAIN

SRX PRO All Terrain

Tässä on uusin All-Terrain tasapainoskootterimme. SRX PRO on osa SRX-sarjaa. Aja millä vain alustalla tai mihin vain seikkailuun SRX PRONn kestävillä 22 cm paksuilla renkailla! Automaattinen tasapainotus-moodi päälle, niin tämän maastoon tehdyn tasapainoskootterin gyroskooppi pitää jalkapedaalit samalla tasolla maan kanssa vaikka et olisi kyydissä. Siksi tasapainoskootterille astuminen on helppoa. SRX PRO varustukseen kuuluu Bluetooth kaiutin. Voit nauttia musiikista sulkematta tärkeitä maailman ääniä ympäriltäsi.
SRX PRO saa voimansa optimaaliseen suoritukseen kahdesta 250 Watin moottorista ja 36 V akusta.

Ominaisuudet

  • 500 Wattia voimaa & 36V Akku
  • 11,90 km/h
  • Jopa 12 km latauksella
  • Automaattinen tasapainotus-moodi
  • Bluetooth kaiuttimet
  • LED-valot ja All-Terrain renkaat

SRX PRO All Terrain teknologia

Aja kovatekoisimmalla tasapainoskootterillamme. SRX PRO on hauska lapsille, mutta tarpeeksi vahvaa tekoa aikuisille 100 kg asti. Loppumattomat seikkailut 500 Watin voimalla ja 22cm All-Terrain renkailla. Tämä uusi malli on osa automaattisesti tasapainottuvaa SRX-sarjaa.

Sähköpotkulauta on erinomainen tapa liikkua kaupungissa. Työmatka, lenkki tai huviajelu hoituu sähköpotkulaudalla tyylikkäästi. Kokoontaittuva sähköpotkulauta tulee mukaan julkisiin vaivattomasti. Luonto kiittää ja kiität itseäsi, kun et istu ruuhkassa kiristämässä hermoja.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu