NINEBOT BY SEGWAY ES4

SÄHKÖPOTKULAUTA

Segway Ninebot ES4

Tarjoukset

Tuote loppu, katso uudempi vastaava tuote Hobby Hallista!

SEGWAY

Ninebot ES4

Segway Ninebot ES4 Sähköpotkulauta​

Segway Ninebot ES4

Segwayn uusi lippulaiva Ninebot ES4 on mahdollisesti markkinoiden laadukkain sähköpotkulauta. Tämä iF DESIGN AWARD -palkittu malli sisältää hintaansa nähden lukuisia herkkuja, joita monet sen kilpailijat eivät tarjoa. Se on ohjauksensa, kestävyytensä, jalkatyynyjensä ja näkyvyytensä ansiosta entistä turvallisempi kuljettajalleen ja akku kestää pidempään, kuin ennen. Siinä on kolme eri nopeusvaihtoehtoa: nopeusrajoitus, vakio ja vauhtia kaipaaville sport-tila. 25-100 kg kuljettajille kehitetty lauta pääsee maksimikuormassakin kunnioitettavat 25 km/h. Huippuluokan muotoilu tekee tästä kulkupelistä miellyttävän ajaa pitkin katuja ja teitä.

Ominaisuudet

  • Paino 14 kg, maksimikuorma 100 kg
  • Moottorin nimellisteho 300 W, maksimiteho 800W
  • Huippunopeus 25 km/h maksimikuormalla
  • Matka yhdellä latauksella jopa 45 km
  • Latausaika 7 h
  • Lukuisia lisäominaisuuksia

Segway Ninebot ES4 teknologia

Alamäkiajossa ES4:n akut jopa latautuvat ja siinä on sekä mekaaniset, että elektroniset ABS-jarrut. Ninebotin Bluetooth-sovelluksen avulla pystyt säätämään nopeusrajoitukset haluamaasi arvoon sekä pääset käsiksi muihin ominaisuuksiin, mm. diagnostiikka, ajotiedot ja laudan lukitus.

SEGWAY

Ninebot ES4

Tarjoukset

Tuote loppu, katso uudempi vastaava tuote Hobby Hallista!

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu