Xiaomi m365 2019

SÄHKÖPOTKULAUTA

XIAOMI

m365

Xiaomi m365 2019

Xiaomi m365 vuoden 2019 malli on entistä tehokkaampi ja kulkee entistä pidemmälle yhdellä latauksella. Xiaomi m365 jatkaa siitä mihin edellinen malli jäi. 300 watin moottorissa riittää vääntöä jyrkempiin mäkiin, ja tasaisella huippunopeus on 25 km/h. Edessä Xiaomissa on takana tehokas mekaaninen jarru ja edessä olevalla sähköisellä jarrulla kelpaa jarrutella, sillä E-ABS ottaa energian talteen. Aiemmista malleista tuttu yhden napin toiminta on Xiaomi m365:ssa edelleen. Ajaminen on helppoa, ja sitten kun lopetat ajamisen, kokoontaittuva 14.2 kg Xiaomi m365 on kevyt ja mukava ottaa kantoon. Tehokas LED-valo takaa näkyvyyden, kun liikut pimeällä.

Ominaisuudet

  • 300 Wattia ja 36V Akku
  • 25 km/h
  • Jopa 45 km latauksella
  • Kevyt alumiini runko 14,2 kg
  • E-ABS jarrut
  • LED-valot ja näyttö

Xiaomi m365 2019 teknologia

Xiaomi m365 on tämän hetken huipputeknologiaa. Tehokas 300 watin moottori ,ja 45 kilometrin käyttösäde yhdistettynä kansainvälisiä palkintoja voittaneeseen muotoiluun. E-ABS jarru muuttaa jarrutukset lisäkilometreiksi. Hieman painavampi runko on vieläkin helppo ja mukava kantaa. Heijastimet ja 1.1 watin ledivalo lisää näkyvyyttä huomattavasti. 8 tuuman renkaat ovat ilmatäytteiset painon vähentämiseksi.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu