Megawheels S1

SÄHKÖPOTKULAUTA

MEGAWHEELS

S1

Megawheels S1

Megawheels S1 sopii parhaiten teineille ja kevyt rakenteisille aikuisille. Tässä sähköpotkulaudassa on todella uniikki taittumismekanismi ja se on muutenkin erittäin fiksusti suunniteltu. Ajaminen on helppoa, ja 250 watin moottori liikuttaa mukavasti, muttei liian kovaa. Megawheels S1 on yksi kevyimmistä sähköpotkulaudoistamme 8.2 kilon painollaan. Pienikokoisia täysikumirenkaita ei tarvitse olla koko ajan pumppailemassa. Megawheelsin lautaosassa näkyy akunkesto ja sitä voi tarkkailla myös ajaessa. Megawheels S1 ei ole tehokkain sähköskootteri, mutta erittäin käyttökelpoinen peli kyseessä on silti.

Ominaisuudet

  • 250 watin moottori
  • 22.5 km/h
  • 29.4V 4.0Ah akku
  • 8.2 kg alumiinirunko
  • 5.5″ täysikumirenkaat

Megawheels S1 teknologia

Megawheels S1:ssä on 250 watin moottori ja 29.4V akku. Taittumismekanismi on innovatiivinen ja kevyemmän kuskin alla huippunopeus on 22.5 km/h. Alumiinirunko on erittäin kevyt ja täysikumirenkaat eivät mene puhki kovassakaan käytössä. Akun tilaa pystyy seuramaan sähköspotkulaudan lautaosasta.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu