Sähköskootterilla istuva ajaja

Miksi hankkia Sähköskootteri?

Sähköskootterin hankkimiseen löytyy monta syytä. Sähköskootteria varten et tarvitse ajokorttia. Sinun ei tarvitse katsastaa sähköskootteria. Et tarvitse liikennevakuutusta. Ajamiseen ei ole alaikärajaa. Ajaminen on helppoa ja sähköskootterit kulkevat ketterästi niin kaupungissa kuin soratiellä. Sähköskootteri liukuu täysin äänettömästi ja tiukat käännökset onnistuvat ongelmitta.

Kun kuljet sähköskootterilla, keräät katseet varsinkin ruuhkassa seisovilta autoilijoilta. Samalla teet osuutesi ilmastotalkoissa, koska sähköskootterit ovat sähkökäyttöisiä.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille.

SÄHKÖSKOOTTERIT

Hauska ja ketterä
Ketjuvetoinen
Huippunopeus 25 km/h
12V 10Ah akku
Korkeus 70 cm
Levyjarru takana
Jopa 45 km latauksella

Aja missä vain
1000 watin moottori
Irroitettava 60V Akku
Huippunopeus 25 km/h
Jopa 45 km latauksella
Iskunvaimentimet
Nestejarrut

Sähköskootteri vs. Sähköpotkulauta

Oletko tekemässä valintaa sähköskootterin ja sähköpotkulaudan välillä? Molemmat ovat helppoja ajaa ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Molemmilla vaihtoehdoilla taittuu työmatka helposti. Mutta jos valinta ei ole selvä, niin kannattaa miettiä ainakin seuraavia pointteja, miksi sähköskootteri voisi olla sinulle paras valinta.

1. Missä meinaat ajaa?

Sähköskootteri sopii mihin maastoon vaan. Jos meinaat viettää paljon aikaa hiekkatiellä tai soramontussa, silloin suosittelemme sähköskootteria. Kivet tiellä eivät ole este leveille sähköskootterin renkaille.

2. Hinta ja koko?

Sähköskootterit ovat vähän kalliimpia ja isokokoisempia verrattuina sähköpotkulautoihin. Junassa sähköpotkulauta kulkee helpommin mukana, vaikka olisi ruuhkaa.

3. Ulkonäkö?

Sähköskootteri on uusi tulokas Suomen kaduille. Kun ajat sähköskootterilla, keräät varmasti enemmän katseita

4. Haluatko istua ajaessa?

Tämä on yksinkertainen kysymys ja siihen on yleensä yksinkertainen vastaus. Jotkut tykkäävät istumisesta ja jotkut seisomisesta. Kumman sinä valitset?

Pienempi hiilijalanjälki edullisesti

Aurinkoenergia on ympäristöystävällistä

Ilmaston lämpeneminen on nykyään kaikkien huulilla. Ne joilla on rahaa, ostavat sähköauton tai vähintään hybridin. Sähköskootteri on myös sähkökäyttöinen vaihtoehto fossiilisille polttoaineille, mutta toisin kuin Teslat, useampien ihmisten saavutettavissa. Kun vielä tämän lisäksi lataat sähköskootteriin uusiutuvaa energiaa, hiilijalanjälki pienenee entisestään.

Bonuksena sinun ei tarvitse istua ruuhkassa, niin kuin jos matkustat sähköautolla tai hybridillä.

Sähköskootteri Fatbike 1000W vai Sähköpotkulauta Fatbike 1000W?

Tämä on kysymys mitä usein kuulemme. Kumpi kannattaa valita Sähköpotkulauta Fatbike vai Sähköskootteri Fatbike? Oikeata vastausta tähän kysymykseen ei kuitenkaan ole mahdollista sanoa, koska käyttäjien tarpeet vaihtelevat. Olemme keränneet alle käyttäjien ajatuksia kummankin vekottimen parhaimmista puolista.

  • Voi ajaa missä vain
  • Fatbike Sähköskootteri on hieno!
  • Helppo pysyä kyydissä
  • Nopeutta riittää
  • Ei haise bensalle
  • Menee pieneen tilaan
  • Löytyy myös sähköpotkulauta 1000W
  • Parkkeerausta ei tarvita
  • Pieni kulutus
  • Hauska ajaa

Sähköpotkulauta on erinomainen tapa liikkua kaupungissa. Työmatka, lenkki tai huviajelu hoituu sähköpotkulaudalla tyylikkäästi. Kokoontaittuva sähköpotkulauta tulee mukaan julkisiin vaivattomasti. Luonto kiittää ja kiität itseäsi, kun et istu ruuhkassa kiristämässä hermoja.

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu