Forever City Splinter Pro CS-500

SÄHKÖPOTKULAUTA

Forever City Sprinter Pro CS-500

Tarjoukset

Tuote loppu, katso uudempi vastaava tuote Robottiekspertiltä!

FOREVER

City Splinter Pro CS-500

Forever City Splinter Pro CS-500 Sähköpotkulauta​

Forever City Splinter Pro CS-500

Foreverin valmistama City Splinter CD-500 on täydellinen urbaaniin ympäristöön. 130 kilon kuormakapasiteettinsa puolesta se edustaa vankimpia sähköpotkulautamalleja, jotka sopivat isommankin ihmisen käyttöön – eikä sen oma nettopaino ole kuin vaivaiset 14 kg. 350W moottori kuljettaa sujuvasti jokaisen kuskin aina 20 asteen nousuihin asti ja näkyvät valot sekä molempien pyörien iskunkestävä jousitus turvaavat liikenteessä. Siinä on myös informatiivinen näyttö, jossa on älypuhelinliitäntä Bluetoothin kautta. Liitännän avulla on mahdollista seurata käyttötietoja, suorittaa vikadiagnoosi, ohjata valoja ja kiintyneimmät käyttäjät voivat myös antaa ajopelilleen nimen.

Ominaisuudet

  • Paino 14 kg, maksimikuorma 130kg
  • 350 Watin moottori, 7.5Ah akku
  • Huippunopeus 25km/h
  • Isot pyörät loistavalla jousituksella
  • LED-valot ja iso näyttö
  • Latausaika 4h

Forever City Splinter Pro CS-500 teknologia

City Splinterillä rullaat katuja pitkin tyylillä. 350 Watin moottori jaksaa vetää painavammankin kuskin ja jousitus takaa tasaisen ajokokemuksen 25 km/h asti. 130 kg painoraja on vaikuttava ominaisuus vain 14-kiloiselta kulkuneuvolta ja akun latausaikakin on parhaimmillaan puolet kilpailijoistaan. Bluetooth-ominaisuus tarjoaa omistajalleen vielä entuudestaan lisää kustomointivaraa.

FOREVER

City Splinter Pro CS-500

Tarjoukset

Tuote loppu, katso uudempi vastaava tuote Robottiekspertiltä!

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu