CHIC Pi Max 10” Tasapainoskootteri (valkoinen & musta)

TASAPAINOSKOOTTERI

chich pi 10 tasapainoskootteri

CHIC

CHIC Pi Max 10”

chich pi 10 both - small

CHIC Pi Max 10”

CHIC Pi 10” on käytännössä sama malli, kuin 6,5”-mallinen pikkuveljensä, erona on lähinnä rengaskoko (10”:ssä on luonnollisesti 10 tuuman renkaat). Eli tämä on hyvä veto sellaiselle katuhirmulle, joka tykkää isommista vanteista. Tällä tasapainolaudalla nouset sujuvat jopa 15 asteen ylämäkeen. Kevyt kanta ja ketterä liikenteessä, CHIC Pi sopii erinomaisesti city-ympäristössä viihtyvälle tallaajalle, joka ei jaksa tallata enempää. Taitat yhteensä 20 km pelkän kahden tunnin latauksella säällä kuin säällä, sillä CHICin mallit ovat vedenkestäviä. Yhdistä kännykkäsovelluksen kautta laudan tietokoneeseen voidaksesi muuttaa rajoituksia ja muita asetuksia, sekä lukeaksesi dataa lautasi käytöstä!

Ominaisuudet

  • Paino 10 kg, maksimikuorma 100kg
  • 2x350 Watin moottori, 4 Ah akku
  • Huippunopeus 15 km/h
  • Vedenpitävä, LED-valaistus
  • Muutettavat asetukset älypuhelimen kautta
  • Latausaika 2 h
  • Ajomatka yhdellä latauksella 20 km
  • Musta ja valkoinen malli

CHIC Pi Max 10” teknologia

CHIC-tasapainoskootteri 10-tuumaisilla renkailla näyttää allasi pramealta, kun rullaat pitkin katuja. Valmistajan vedenpitävä rakenne suojaa skootteria myös sadesäällä ja märillä kaduilla, joka on erittäin tervetullut ominaisuus näille menopeleille. Muokkaa älypuhelimen kautta skootterin asetuksia ja lataa akku vaivaisessa kahdessa tunnissa. Näkyvä LED-valaistus varoittaa läsnäolostasi muuta liikennettä hyvissä ajoin. Kuten 6,5″ mallia, myös tätä mallia on saatavilla tyylikkään valkoisessa ja mustassa värissä.

CHIC

Pi Max 10”

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu