Ninebot by Segway Es2

SÄHKÖPOTKULAUTA

Ninebot by Segway Es2

Ninebot by Segway Es2 on katuhaukan sähköskootteri. 300 watin moottori kiidättää sinut haluamaasi paikkaan 25 km/h tuntivauhdilla. Ninebot Es2 pysähtyy tehokkaasti, sillä edessä on lukkiutumaton sähköjarru ja takana mekaaninen jarru. Ninebotin käyttösäde on 25 km ja jos se ei riitä, kannattaa mukaan ottaa helposti vaihdettava vara-akku. Edessä ja takana löytyy iskunvaimentimet, eikä matkanteko ei lopu täyskumisten renkaiden puhkeamiseen. Sitten kun olet päässyt määränpäähäsi, Ninebot taittuu helposti kasaan ja on 12.5 kg painoisena on kevyt kantaa.

Ominaisuudet

  • 25 km/h
  • 300 watin moottori
  • 187 Wh akku
  • Jopa 25 km latauksella
  • 12.5 kg alumiini runko
  • LED-näyttö ja -valot

Ninebot by Segway Es2 teknologia

Ninebot by Segway sovellus löytyy Androidille ja iOS-laitteille. Sovelluksesta saat tietoa sähköpotkulaudan toiminnasta ja voit lukita sähköskootterin käytön kokonaan. Ninebotin LED-näytöltä näet nopeuden, tarkistat Bluetooth-yhteyden ja voit pitää silmällä akun varausta. Ninebot by Segway Es2 löytyy LED-valot edestä ja takaa.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu