Bikight 250W

Sähkörullalauta

Tarjoukset

Tuote loppu

BIKIGHT

250W

Bikight 250W

Bikight 250W sopii erinomaisesti aloittelevalle sähkörullalautailijalle ensimmäiseksi sähkörullalaudaksi. Bikight 250W latautuu täyteen akkuun nopeasti kahdessa tunnissa. Tehoa riittää 250 watin moottorissa kuljettamaan kuskia jopa 18 kilometrin tuntivauhdilla. Sähköskeitti on kevyt kantaa vaikka julkisissa tai kauppareissulla. Jos olet reippaamman painoinen ja vaaka kellottaa lounastauon jälkeen yli 100 kg, kannattaa valita joku toinen tehokkaampi kulkupeli alle. Muissa tapauksissa Bikight 250W on oiva peli sähköskeittaajalle, niin työmatkalle kuin muihinkin rientoihin.

Ominaisuudet

  • 250 watin moottori
  • 18 km/h
  • 24V 2.2Ah akku
  • Langaton ohjain
  • 3.8 kg paino
  • 100 kg maksimipaino

Bikight 250W teknologia

Bikight 250W on nimemsä mukainen 250 watin moottori ja kahdessa tunnissa latautuva 24V akku. Huippunopeus on 18 km/h tällä tehokkaalla takavetoisella moottorilla. Akku lautautuu kahdessa tunnissa täysiin. Kuskin maksimipaino on 100 kg. Alumiiniseos-osat ovat ruoste- ja hapettumissuojattuja.

Onegear.fin suosittu ja edullinen sähkäpotkulauta

Bikight 250W on onegear.fin erittäin suosittu sähköpotkulautamalli sarjassa edullinen, mutta tehokas. Aina ei ole pakko ostaa sitä kalleinta versiota kaupasta aloittaessaan uutta harrastusta tai päästäkseen paikasta A paikkaan B. Bikightillä ajaminen on hauskaa, mutta ei tällä kertaa hauskuutusta varten ei tarvitse rikkoa säästöpossua.

Sähköpotkulauta on erinomainen tapa liikkua kaupungissa. Työmatka, lenkki tai huviajelu hoituu sähköpotkulaudalla tyylikkäästi. Kokoontaittuva sähköpotkulauta tulee mukaan julkisiin vaivattomasti. Luonto kiittää ja kiität itseäsi, kun et istu ruuhkassa kiristämässä hermoja.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Close Menu