Mies tasapainoskootterin päällä

Miksi hankkia Tasapainoskootteri?

Tasapainoskootterit sopivat kaikenikäisille, niin pihalle kuin työmatkalle. Tasapainoskootterilla kruisailet kaupungilla rauhassa silloin kun muut ovat jumissa ruuhkassa. Sinun ei tarvitse löytää vapaata parkkipaikkaa. Eikä sinun myöskään tarvitse maksaa keskustan parkkimaksuja.

Junassa tasapainoskootteri kulkee mukana ilman erillisiä maksuja. Sinun ei tarvitse vältellä julkisia kulkuneuvoja ruuhka-aikoina, koska tasapainoskootteria ei tarvitse jättää pyörille ja lastenrattaille varatuille paikoille.

Verrattuna sähköskoottereihin ja sähköpotkulautoihin tasapainoskootterilla ajo vaatii hieman enemmän harjoittelua, mutta vaikeata se ei kuitenkaan ole. Pienen totuttelemisen jälkeen tasapainoskootterilla kääntyminen on ketterää ja pysyt laudan päällä kuin luonnostaan.

TASAPAINOSKOOTTERIT

Paino 10 kg, maksimikuorma 100 kg.
2*350 W moottori & 4 Ah Akku.
Latausaika 2 h, ajomatka yhdellä latauksella 20 km.
Vedenpitävä, LED-valaistus, huippunopeus 15 km/h.
Muutettavat asetukset alypuhelimen kautta.
Musta ja valkoinen malli.

Paino 10 kg, maksimikuorma 100 kg.
2*350 W moottori & 4 Ah Akku.
Latausaika 2 h, ajomatka yhdellä latauksella 20 km.
Vedenpitävä, LED-valaistus, huippunopeus 15 km/h.
Muutettavat asetukset alypuhelimen kautta.
Musta ja valkoinen malli.

Jykevä ja helposti ajettava
500 watin moottori & 36V Akku
Huippunopeus 11,90 km/h
Jopa 12 km latauksella.
Bluetooth kaiuttimet
All-Terrain renkaat.

Uusinta uutta
2 * 37,5 W moottori
44,4 Wh akku
7 kg yhteensä
Huippunopeus 12 km/h
Latausaika 3 h. 45 min

Toimiiko ekoystävällinen tasapainoskootteri halvalla?

Verrattuna sähköautoon toimii tasapainoskootteri halvalla. Aloituskustannukset ovat pienet ja käyttökustannukset vieläkin pienemmät. Säästat rahaa vakuutuksissa, parkkimaksuissa, julkisissa kulkuvälineissä ja polttoainekuluissa.

Tasapainoskootterit käyttävät litiumioniakkuja ja sähköllä toimiva tasapainolauta on täysin päästötön. Näinä päivinä ilmastonmuutos ja hiilijalanjälki on monella mielessä. Sähköllä toimivat kulkuneuvot ovat yksi ratkaisu vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Miten opit ajamaan Tasapainoskootterilla?

Tasapainoskootterien toimintaperiaate perustuu gyroskooppiseen anturiin ja moottoreihin pyörien sisällä. Anturit tarkkailevat sinun liikkeitäsi ja säätelevät moottorien toimintaa.

Normaalikuntoinen oppii ajamaan tasapainoskootterilla vartissa. Parissa tunnissa olet jo tasapainolautailun ekspertti. Jos tasapainoilu ei ole niin tuttua ja ikää on tullut vähän enemmän, kannattaa opetteluun varata vähän enemmän aikaa. Joka tapauksessa tasapainoskootterilla ajamaan oppii yllättävän helposti, kunhan vain harjoittelee.

Tasapainoskootteria ohjataan siirtämällä painoa ja liikuttelemalla jalkoja. Kroppaa nojataan siihen suuntaan mihin haluat mennä ja jaloilla ohjataan vasemmalle ja oikealle. Toinen tapa ajatella asiaa, on siirtää paino päkiöille silloin kun haluat mennä eteenpäin. Silloin kun haluat mennä taaksepäin, siirrä paino kantapäille.

Alussa kannattaa harjoitella tasapainoskootterilla ajoa ystävän kanssa. Ja muista kypärän käyttö!

Ohjeet Tasapainoskootterin käyttöön

  • Osta tasapainoskootteri halvalla ONEGEAR.fistä
  • Muista lukea käyttöohjeet
  • Laita virta päälle
  • Ensin toinen jalka päälle
  • Muista ottaa tukea alussa
  • Leiju *

* Sille on syy miksi joidenkin mielestä tasapainoskootterin nimi pitäisi olla leijulauta.

Sähköpotkulauta on erinomainen tapa liikkua kaupungissa. Työmatka, lenkki tai huviajelu hoituu sähköpotkulaudalla tyylikkäästi. Kokoontaittuva sähköpotkulauta tulee mukaan julkisiin vaivattomasti. Luonto kiittää ja kiität itseäsi, kun et istu ruuhkassa kiristämässä hermoja.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu