Burromax ES350

SÄHKÖSKOOTTERI

Burromax

ES350

Burromax ES350

Unohda bensamopot ja hanki kunnon Burromax ES350 sähköskootteri! Mökkitiellä pysyy kyydissä nuoriso, isäntä tai miksei vaikka emäntä. Avain lukkoon vaan ja eteenpäin mennään hitaalla vaihteella 11 km/h, nopealla jopa 25 km/h jos uskallat antaa hanaa. Tämä pikkuinen voimapesä taittaa 45 kilometrin lenkit mukavasti ,ja ei tarvitse ylämäissä polkea. Kauppareissun tuomiset tulevat mukana helposti tukevällä tarakalla. Edessä on tavallinen jarru ja takana levyjarru pysäyttävät kulun ärhäkästi. Hanki Burromax ES350 mökille niin takaamme, että keksit sille vielä monta kutsumanimeä ,ja nautit kesistä entistä enemmän.

Ominaisuudet

  • Ketjuvetoinen
  • 25 km/h
  • 12V 10Ah akku
  • Korkeus 70 cm ohjaustangon kohdalla
  • Levyjarru takana
  • Jopa 45 km latauksella

Burromax ES350 teknologia

Burromaxissa on ketjuvetoinen moottori, ja huippunopeus on kunnioitettava 25 km/h. Takana oleva levyjarrun kanssa jarrutusmatka 11km/h nopeudella on alle kaksi metriä ja 25km/h nopeudella alle neljä metriä. 12V akku riittää jopa 45 kilometrin lenkkeihin. Korkeutta on enimmillään vain 70 cm.

Sähköpotkulauta on erinomainen tapa liikkua kaupungissa. Työmatka, lenkki tai huviajelu hoituu sähköpotkulaudalla tyylikkäästi. Kokoontaittuva sähköpotkulauta tulee mukaan julkisiin vaivattomasti. Luonto kiittää ja kiität itseäsi, kun et istu ruuhkassa kiristämässä hermoja.

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu