Apollo Coffee Rider

SÄHKÖSKOOTTERI

Tarjoukset

Apollo

COFFEE RIDER

Apollo Coffee Rider

Kun allasi on Apollo Coffee Rider sähköskootteri, voit ajaa missä haluat. 18 x 12" renkaat selvittävät esteet ja iskarit pehmentävät kyytiä. 12" aluvanteet alla ei tarvitse miettiä näyttääkö hyvältä. Sähköskootterissa on 1000W tehoa, mutta sitä ei tarvitse rekisteröidä. Et myöskään tarvitse ajamiseen ajokorttia. Tuhdissa 60V akussa riittää virtaa jopa 45 kilometrin lenkille. LED-valot auttavat näkemään, kun ilta rupeaa hämärtymään.
Apollo Coffee Rider sähköskootteri on täydellinen valinta työmatkalle, kauppareissulle tai silloin, kun haluat fiilistellä kesäpäivää tukka hulmuten. Ja ei tule autoa ikävä.

Ominaisuudet

  • 1000 Wattia voimaa
  • Irroitettava 60V Akku
  • 25 km/h
  • Jopa 45 km latauksella
  • LED-valot
  • Iskunvaimentimet ja nestejarrut

Apollo Coffee Rider teknologia

Kätevä kyyti tyylikkäällä sähkökootterilla. Apollo Coffee Riderissä on kolme tehoa ja kaikissa niissä on omat maksiminopeutensa (10 km/h, 17 km/h ja  25 km/h ). 1000W voimaa riittää ylämäkiin, metsäteille ja iskunvaimentimet tekevät ajosta mukavaa. Apollo Coffee Riderissä on edessä nestejarrut ja takana levyjarrut. Tuhdeissa renkaissa on 12 tuuman aluvanteet

Sähköpotkulauta on erinomainen tapa liikkua kaupungissa. Työmatka, lenkki tai huviajelu hoituu sähköpotkulaudalla tyylikkäästi. Kokoontaittuva sähköpotkulauta tulee mukaan julkisiin vaivattomasti. Luonto kiittää ja kiität itseäsi, kun et istu ruuhkassa kiristämässä hermoja.

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu