Forever Electric LX sähköinen longboard

SÄHKÖRULLALAUTA

Forever Electric LX

FOREVER

Electric LX

Forever Electric LX small

Forever Electric LX

Foreverin valmistama Electric LX longboard sopi heille, jotka kaipaavat persoonallisempaa kulkupeliä liikkumiseen. Laudan materiaalina toimii bambun ja lasikuidun yhdistelmä, joka on päällystetty gripillä, jolla jalat eivät pääse luistamaan. Laudan sivuun koverrettu kahva tekee tästä 11-kiloisesta ajokista helpon ja miellyttävän kuljettaa. Se pystyy kantamaan jopa 100-kiloisen ihmisen.

Ominaisuudet

  • Paino 11 kg, maksimikuorma 100kg
  • 900 Watin moottori, 8,8 Ah akku
  • Huippunopeus 20 km/h
  • Dekin materiaalina bambu ja lasikuitu
  • Latausaika 4-5 h
  • Ajomatka yhdellä latauksella 20 km (50kg kuormalla)

Forever Electric LX teknologia

Electric LX -lonkkari on jykevimpiä sähkörullalautoja markkinoilla. Vauhdikas 20 kilometrin tuntivauhti onnistuu jopa 100-kiloiselta ihmiseltä hulppean 900 W moottorin ansiosta.

FOREVER

Electric LX

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu