Segway Drift W1

TASAPAINOSKOOTTERI

SEGWAY

DRIFT W1

Segway Drift W1

Segway Drift W1 on yksi uusimmista sähkökäyttöisistä kulkuneuvoista. Onko kyseessä tasapainoskootteri vai sähkörullaluistimet? Ei sillä niin väliä, mutta jos temppuilu kiinnostaa, tässä sinun uusi kulkuvälineesi. Segway Driftissä on automaattinen tasapainotus ja maksiminopeus on 12 km/h. Päällä pysyminen on siis helppoa ja turvallista. Kääntyminen tapahtuu välittömästi. Segway Driftissä LED-valot takaavat näkyvyyden pimeällä. Painoa on 7 kg ja kantokahvoilla on mukava ottaa Segway Drift julkisiin mukaan. Kunhan olet alle 100 kg painoinen ja yli 6 vuotias saat ajaa ja temppuilla!

Ominaisuudet

  • Moottori 2 * 37,5 W
  • 44,4 Wh Akku
  • 7 kg pari
  • Automaattinen tasapainotus-moodi
  • 12 km/h
  • Latausaika 3 h
  • 45 min. per lataus

Segway Drift W1 teknologia

Segway Drift W1 on uusinta uutta pienissä sähköajoneuvoissa. Tupla 37,5 watin moottorit kiidättävät sinut eteenpäin 12 km/h vauhdilla. Yksi lataus riittää 45 minuutiksi ja LED-valot lisäävät turvallisuutta hämärän tullen. Pari Segway Driftiä painaa yhteensä 7 kg ja ne kulkevat mukana helposti. Pakkaus sisältää laturin ja parin Segway Drift W1:stä.

Sähköpotkulauta on erinomainen tapa liikkua kaupungissa. Työmatka, lenkki tai huviajelu hoituu sähköpotkulaudalla tyylikkäästi. Kokoontaittuva sähköpotkulauta tulee mukaan julkisiin vaivattomasti. Luonto kiittää ja kiität itseäsi, kun et istu ruuhkassa kiristämässä hermoja.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu