Sähkörullalauta alla elämä hymyilee

Miksi hankkia Sähkörullalauta?

Sähkörullalauta kannattaa, koska alamäkien lisäksi on olemassa myös ylamäkiä. Jos olet innokas lautailija tai aiot sellaiseksi tulla, sinun kannattaa hankkia sähkörullalauta, eli sähköskeitti.

Sähkörullalauta korvaa auton monessa tilanteessa. Lyhyet matkat taittuvat nopeasti ja pidemmillä matkoilla sähkörullalauta kulkee julkisissa mukana.

Ja mikä parasta, sähkörullalauta näyttää hyvältä.

SÄHKÖSKEITIT

Ajomatka yhdellä latauksella 20 km (50kg kuormalla)
900 watin moottori, 8,8 Ah akku
Maksiminopeus 20 km/h
Paino 11 kg
Maksimikuorma 100 kg
Dekin materiaalina bambu ja lasikuitu
Latausaika 4-5 h

Huippunopea ja säänkestävä
2 * 350 watin moottori
Maksiminopeus 40 km/h
Jopa 27 km latauksella
Langaton ohjain
Decki 7 kerrosta vaahteraa
2.5 h lataus

Erinomainen ja edullinen
250 watin moottori
Huippunopeus 18 km/h
24V 2.2Ah akku
Langaton ohjain
3.8 kg paino
100 kg maksimipaino

Valitse paras sähkörullalauta sinulle

Kun olet valitsemassa sähkörullalautaa, ikäsi on vain numero. Sähköskeitti toimii matkalla töihin, treeneihin tai ihan vain rullailemassa ympäri kaupunkia. Voit valita sinulle sopivan sähkörullalaudan sen mukaan mitä sillä aiot tehdä ja kuka olet.

Sähkö longboard sopii rentoon rullailuun vaikka työmatkalle, silloin kun ei kiinnosta istua hiostavassa autossa. Pienempi sähkörullalauta on ketterä kääntymään, mutta vaatii käyttäjältään vähän enemmän tasapainoa. Isorenkainen sähkörullalauta sopii sinulle, jos haluat liikkua maastossa ja vähät välittää esteistä.

Ole edelläkävijä

Muutaman viime vuoden aikana on tapahtunut kaksi teknologista muutosta, mitkä ovat mullistaneet miten liikumme. Moottorit ovat pienentyneet ja tehokkaat akut akut ovat kaikkien saatavilla. Nämä mullistukset luovat koko ajan uusia teknologisia innovaatioita meidän nautittavaksemme.

ONEGEAR.fi tuo sinulle näistä innovaatioista parhaat.

Pelasta Maailma

Kun allasi on sähköinen rullalauta olet osa ratkaisua. Eikä sinun edes tarvitse halailla puita tai joogata. Sähkö skeittiin tulee litiumioniakuista ja sähköskeitti on siis täysin päästötön. Monet miettivät autoilun ympäristöystävällisyytta ja sähköiset kulkuneuvot ovat hyvä tapa vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Voit hyvällä omatunnolla kruisailla, koska tiedät, että sähköpotkulauta on ympäristöystävällisempää kuin autolla ajaminen. Jos haluat minimoida hiilijalanjälkesi, lataa sähkörullalauta uusiutuvalla energialla.

Ja Kukkaro kiittää..

  • Pienet aloituskustannukset
  • Parkkimaksut ovat historiaa
  • Lisämaksutta julkisissa
  • Järkevät käyttökustannukset
  • Vähän hajoavia osia

Sähköpotkulauta on erinomainen tapa liikkua kaupungissa. Työmatka, lenkki tai huviajelu hoituu sähköpotkulaudalla tyylikkäästi. Kokoontaittuva sähköpotkulauta tulee mukaan julkisiin vaivattomasti. Luonto kiittää ja kiität itseäsi, kun et istu ruuhkassa kiristämässä hermoja.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Close Menu