Forever City Sprinter MAX CS-510

SÄHKÖPOTKULAUTA

Forever City Sprinter MAX CS-510 - large

Tarjoukset

Tuote loppu, katso uudempi vastaava tuote Robottiekspertiltä!

FOREVER

Forever City Sprinter MAX CS-510

Forever City Sprinter MAX CS-510 - small

Forever City Sprinter MAX CS-510

Foreverin uusi City Sprinter MAX CS-510 -malli ei jätä sinua tielle. Sen avulla liikut näppärästi ympäri kaupunkia ja 18-kiloinen alumiinirunko taittuu kannettavaan muotoon hetkessä. CS-510 kantaa selässään jopa 130 kg kuorman, eli se on samassa linjassa Foreverin muiden vankkarakenteisten potkulautojen sarjassa. Siinä on tehokas 350 Watin moottori yllättävänkin jyrkkiä nousuja varten ja pitkäkestoinen akku, jonka lataukseen menee vain neljä tuntia. Yhdellä latauksella ajat jopa 25 kilometriä. Näkyvät LED-valot edessä ja takana takaavat hyvän näkyvyyden muun liikenteen joukossa.

Ominaisuudet

  • Paino 18 kg, maksimikuorma 130kg
  • 350 Watin moottori, alumiinirunko
  • Huippunopeus 25 km/h
  • Isot 8,5” pyörät loistavalla jousituksella
  • LED-valot ja iso näyttö
  • 7.5 Ah akku, latausaika 4 h
  • Sähköinen, mekaaninen ja rumpujarru
  • Vuoden (1) takuu

Forever City Sprinter MAX CS-510 teknologia

Foreverin sähköpotkulaudat ovat markkinoiden luotettavimpia. City Sprinter MAX CS-510 kantaa jopa 130 kilon kuorman ketterästi jopa 25 kilometrin tuntinopeudella. Kolme erilaista jarrumekanismia ja nälyvät ajovalot tekevät siitä turvallisen liikenteen seassa ja akun latausaika on vain neljä tuntia, jolla ajat kevyesti jopa useamman päivän reissut.

FOREVER

City Sprinter MAX CS-510

Tarjoukset

Tuote loppu, katso uudempia vastaavia tuotteita Hobby Hallista!

Segwayn ES2 on ES4 lippulaivamallin pikkuveli ainoastaan sillä erolla, että siinä ei ole irroitettavaa lisäakkua, vaan se on varustettu rungon sisäisellä akulla. Segway Ninebot Es2 on hinnaltaan huokea, mutta ominaisuuksiltaan markkinoiden paras sähköpotkulauta.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu