Forever CS-100 FLY

SÄHKÖPOTKULAUTA

Forever CS-100 FLY - large

Tarjoukset

Tuote loppu, katso uudempi vastaava tuote Robottiekspertiltä!

FOREVER

CS-100 FLY

Forever CS-100 FLY - small

Forever CS-100 FLY

Forever CS-100 FLY leikkaa matka-aikojasi tuntuvasti kaupunkiolosuhteissa. Täydellä latauksella matkustat 15 kilometriä ja alle 12-kiloinen runko on kevyt ja miellyttävä kantaa määränpäähän saavuttaessa. Siitä löytyy sekä mekaaniset, että elektroniset jarrut, jotka tekevät liikenteessä matkustamisesta turvallista. Kevyestä rungostaan huolimatta CS-100 FLY kantaa jopa 120 kilon edestä kuormaa selässään, eli se sopii hyvin myös painavammille kuljettajille. Isot 8-tuumaiset pyörät tekevät matkanteosta tasaista ja nautinnollista.

Ominaisuudet

  • Paino 11,9 kg, maksimikuorma 120kg
  • 250 Watin moottori, 5 Ah akku
  • Huippunopeus 25 km/h
  • Elektroniset ja mekaaniset jarrut
  • Latausaika 3 h, ajo yhdellä latauksella 15 km
  • Kolmivaihteinen maksiminopeus
  • 8” renkaat, LED-etuvalo

Forever CS-100 FLY teknologia

Forever CS-100 FLY on asteen kevyempi malli tavanomaisiin Foreverin malleihin verrattuna. Vaikka sen runko on alle 12 kiloa, sen alumiiniseoksesta tuotettu materiaali pystyy silti kuljettamaan ongelmitta jopa 120 kilon taakan. CS-100 FLY:n akku latautuu vain kolmessa tunnissa, mutta ei tarjoa aivan samaa kilometrimäärää yhdellä latauksella, kuin isoveljensä. Tästä huolimatta pystyt ajamaan heittämällä ainakin parin päivän reissut samalla latauksella ja huippunopeus on samaa tasoa isompien Foreverin mallien kanssa.

FOREVER

CS-100 FLY

Tarjoukset

Tuote loppu, katso uudempi vastaava tuote Robottiekspertiltä!

Segwayn ES2 on ES4 lippulaivamallin pikkuveli ainoastaan sillä erolla, että siinä ei ole irroitettavaa lisäakkua, vaan se on varustettu rungon sisäisellä akulla. Segway Ninebot Es2 on hinnaltaan huokea, mutta ominaisuuksiltaan markkinoiden paras sähköpotkulauta.

Sähköskootteri on täydellinen kulkuneuvo kaupunkiin tai mökille. Ajaminen on rentoa ja helppoa. Sähköskootterilla rullaat vikkelästi niin asfaltilla kuin soratiellä. Unohda katsastus, ajokortti ja liikennevakuutukset. Kerää ruuhkassa mököttävien autoilijoiden kateelliset katseet.​

Tasapainoskootteri sopii kaikenikäisille. Ajaminen vaatii vähän enemmän harjoittelua kuin sähköpotkulauta tai sähköskootteri, mutta parin session jälkeen pärjäät missä vain. Vältät työmatkojen ruuhkat ja parkkimaksut, kun alla on tasapainoskootteri.​

Koska elämässä on alamäkien lisäksi myös ylämäkiä, sahkörullalauta on paras vaihtoehto lautailijalle. Sähkörullalauta sopii työmatkalle ja huviajeluihin. Sähkörullalauta kulkee kainalossa julkisissa ja vieläpä näyttää hyvältä!

Close Menu