Apollo Coffee Rider vai Scogo?
Coffee Rider vs Scogo vertailu

Apollo Coffee Rider vai Scogo?

Scogo ja Apollo Coffee rider kokemuksia

Kaksi suosittua sähköskootteria vertailussa. Apollo Coffee Rider v Scogo C+. Kummassa on hinta–laatu-suhde kohdallaan ja mitä saat rahalle vastineeksi? Kumpi miellyttää silmää ja kumman varustetaso on parempi? Näihin kysymyksiin pyritään saamaan vastaus.

APOLLO
Coffee Rider
SCOGO
C+
Moottori1000 W1000 W
AkkuLithium 60 V 12 AhLithium 60 V 12 Ah
Huippunopeus25 km/h25 km/h
Iskunvaimentimet
Latausaika6-8 h5-7 h
Toimintasäde45 km40 km
Paino65 kg70 kg
Ilman ajokorttia?
Ilman rekisteröintiä?
Maksimi kuormitus200 kg200 kg
Korkeus70 cm80 cm
Osta Nyt

Ominaisuudet

Ominaisuuksissa sähköskootterien välillä on lähinnä vivahde-eroja. Scogo on 10 cm korkeampi ja 5 kg painavampi. Latausaika täyteen latinkiin on suunnilleen tunnin pidempi Apollo Coffee Ridesissä kuin Scogossa.


Scogon lisävarustevalikoima on laajempi kuin Apollon, jos ne ovat ratkaiseva asia sinulle. Scogoon on saatavilla isompikokoinen akku, mikä nostaa toimintasäteen noin 65 kilometriin. Jousitus on Scogossa lisävaruste, kun taas Coffee Riderissä on takana 38 mm, edessä edessä 34 mm iskarit.

Ajettavuus

Ajaminen on kummallakin sähköskootterilla on helppoa ja hauskaa. Ohjaamiseen ei tarvita monimutkaisia hallintalaitteita. Kyytiin vaan ja menoksi. Sähköskootteri kääntyy ketterästi ja kevyesti ja vaikka Coffee Rider näyttää chopperilta, on sen kääntösäde ihan toiselta planeetalta Amerikan esikuvaansa nähden.

Coffee Riderin hintaan sisältyvä jousitus tuo ajamiseen mukavuutta varsinkin mukulateihin ja kanttareiden yli ajoon. Jos meinaat hankkia Scogon ja ajaa kivien päälle, on suositeltavaa hankkia lisävarusteena tulevat jousitukset.

Hinta

Scogon karvalakkimalli ilman mitään lisävarusteita on huomattavasti kalliimpi kuin Apollo Coffee Rider. Isommalla akulla ja yhdellä ylimääräisellä akulla varustettuna Scogo on tuplasti kalliimpi kuin Apollo Coffee Rider. Laatueroa ei sähköskootterien välillä ole ja hinta ei sillä selity.

Sähköskootterit lain silmissä

Apollo Cool Riderin ja Scogon kaltaiset sähköskootterit ovat lain silmissä rinnastettavissa polkupyörään. Tämä tarkoittaa, että sähköskootterilla ajamiseen pätee samat lait kuin polkupyörällä ajamiseen. Ajamiseen ei tarvita ajokorttia ja sähköskootteria ei tarvitse rekisteröidä.

Vaikka sähköskootterila saa ajaa samoissa paikoissa kuin polkupyörällä, kannattaa kuitenkin jalkakäytävällä ajaessa muistaa ottaa huomioon jalankulkijat, sillä sähköskootterit ovat täysin äänettömiä.

Sähköskootterilla saa lain mukaan ajaa minkä ikäinen tahansa.

Muita vaihtoehtoja - Burromax ES350!

Jos Apollo Cool Rider tai Scogo ei tunnu omalta vaihtoehdolta ei hätää: Burromax ES350 on täällä! Niille, jotka omistivat tai  haaveilivat pieninä Honda Monkeysta, Burromax tulee tuottamaan monta riemukasta hetkeä mökkitiellä.

Kyllä. Se on vähemmän tehokas, pienempi, se on jonkun mielestä rumempi. Meidän mielestämme Burromax on nätti kuin sika pienenä.

LOPPUTULOS

Scogo c+ vastaan Apollo Coffee Rider sähköskootteri-vertailun voittaja on selkeä. Molemmilla on hauskaa ja helppoa ajaa ja molemmat ovat lain silmissä saman arvoisia. Et tarvitse ajokorttia, sähköskootteria ei tarvitse rekisteröidä ja ikää ei kysytä.


Ero Coffee Riderin ja Scogon välillä tulee hinnassa ja valmiina mukana tulevassa varustuksessa. Hinta-laatu-suhde on Coffee Riderissa erittäin kohdallaan. Hintalapun päälle ei tule ylimääräisiä kustannuksia ja sähköskootteri on valmis ajettavaksi suoraan kaupasta.


Kumpi on tyylikkäämpi? Loppukädessä se jää lukijan päätettäväksi, mutta meidän mielestämme Apollo Coffee Rider on visuaalisesti hienompi vaihtoehto. Tästä syystä valitsimme Apollo Coffee Riderin verkkokauppaamme myyntiin.

Close Menu